Gram tu od jakichs paru miesiecy, w sumie najczesciej na telefonie w autobusie, wiec w miare moge dorzucic od siebie. Trafilem tam przez znajomego, bo szukalem kasyna z sensownym livem, a nie klona tych wszystkich stron.
Automatow jest duzo — z tego co widziec kolo 5 tys. pozycji, no ale w praktyce i tak wracam do swoich ulubionych. Pragmatic ma tu Sweet Bonanze i Gates of Olympus, sa tez Book of Dead od Play'n GO, troche tytulow NetEnt, Betsoft, plus Big Time Gaming jak ktos lubi megaways. Sekcja live stoi na Evolution — prawdziwi krupierzy, blackjack i Crazy Time laduje sie szybko nawet na LTE.
Start wyglada przyzwoicie: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty + 150 darmowych spinow, widzialem tez cos bez depozytu na 50 obrotow. Tylko uwazajcie na obrot — 40x to nie jest spacerek, za pierwszym razem przepalilem to. Biezace oferty sa zebrane na
888starz mirror bo sie zmieniaja co miesiac.
Rejestracja to jakies minute, min. depozyt to bodajze 20 zl. Robie przelewy Skrillem — wyplata na Neteller byla u mnie tego samego dnia, na karte czekalem dwa dni. BTC tez obsluguja, ale tego nie testowalem.
Co mnie wkurzylo: KYC. Kazali wyslac dowod przy pierwszym cashoucie i zeszlo ze dwa dni. Czat odpowiada po polsku ale nie zawsze od razu, licencja to Curacao — kwestia legalnosci w PL sami wiecie jak jest. Aplikacja na androida chodzi lepiej niz strona, tyle ze trzeba ja sciagac z ich strony. Tak w skrocie — gram dalej, ale bez euforii.